Reacties

Reacties

Lees Interacties

Reacties

 1. Andrea en Bert L. zegt

  Voor ons was het de oplossing voor onze relatieproblemen. Wij wisten niet of we nog wel met elkaar verder wilden en vooral waarom. We kunnen weer fijne dingen samen doen en zien het helemaal zitten voor de toekomst.

 2. Henk A. zegt

  Ik voelde mij gelijk vertrouwd met Yvonne, zij heeft mij geholpen beslissingen te nemen die nodig waren… En waar ik nu heel blij mee ben. Ik heb mijn leven weer op de rails.

 3. Saskia V. zegt

  In een fijne ambiance goede gesprekken gevoerd die mij veel hebben gebracht. Er werd mij niets op een presenteerblaadje gegeven, ik moest zelf werken en dat heeft mij goed gedaan. Een aanrader!

 4. Mw. de G. zegt

  Eigenlijk was ik een beetje sceptisch, maar ik had al zoveel geprobeerd. Ik ben blij dat ik de stap het genomen, in drie behandelingen was ik een ander mens.

 5. Mandy K. zegt

  Door een vriendin heb ik de stap genomen een EMDR therapie te volgen. Via internet ben ik bij Yvonne terecht gekomen. Vanaf het eerste moment had ik direct een klik met haar en het voelde meteen vertrouwd. Ik had eindelijk iemand gevonden die het probleem direct zag en goed naar me luisterde. Ik dacht altijd een overgeef-fobie te hebben gehad, maar helaas ging het toch iets verder en wist Yvonne direct in te schatten dat het angst voor angst was. Na vier sessies voel ook ik me een heel ander mens. Ik ben eindelijk vrij en dat voelt fantastisch. Ik ben voor mijn gevoel nog niet helemaal klaar, maar dat ligt aan mezelf. Iedere dag merk ik verbetering en leer ik naar mijn lichaam te luisteren. En zoals ik ook in een andere reactie heb gelezen, je moet er zelf natuurlijk ook wat voor doen! Dit is echt een geweldige methode en ik raad het iedereen aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *